#154: Våra GTD-misslyckanden

GTD-filosofin för att få kontroll över våra liv är något vi har pratat en hel del om på både bloggen och i vår podcast. Lyssnaren Carolin mejlade oss och undrade om vilka problem och barnsjukdomar vi har haft när vi applicerat GTD, så i veckans podcastavsnitt pratar Johannes, Kajsa, Daniel och Andreas om saker de lärt sig under rätt många års sammanlagt GTD-praktiserande.

Längd: 18:10

Mer läsning och lyssning:

Lyssna här:

Ladda hem: Våra GTD-misslyckanden

Prenumerera på podcasten via följande RSS-flöde: http://www.produktivitetsbloggen.se/kategori/podcast/feed/, alternativt genom iTunes eller Acast.

Signaturmelodin är Rythme Gitan av Latché Swing.
<< #153: Är din att göra-lista verblös, imperativ eller perfekt?#155: Taggar eller anteckningsböcker i Evernote? >>
Annons:

4 tankar om “#154: Våra GTD-misslyckanden

 1. Hej! Kom på när jag lyssnade igenom några av era avsnitt igen att jag glömt tacka er. Så stort tack för att ni tog upp min fråga och fundering :)
  Och jag landade nog in i precis det ni säger, att det handlar om att man hela tiden förfinar sina verktyg och arbetssätt och att det inte är fallgropar egentligen.
  Fick massor av nya tankar kring mina listor för både uppgifter och projekt.
  Tack för en toppenbra podd! Får alltid energi och inspiration av att lyssna på er så fortsätt med det :)

 2. Triggerlistan verkar vara ett jättebra verktyg! Kanske göra ett avsnitt om hur och när ni använder den, och om ni har några egna trigger-ord?
  Fins det fler liknande juveler som ligger glömda i era verktygslådor?

  • Hej Mikael, jag såg att vi helt hade missat att svara på din kommentar här. Ledsen för det. Tack för feedback, bra förslag med att prata mer om triggerlistan. Vi tar med oss det.

   Gällande liknande metoder så försöker vi alltid fylla på alla avsnitt med alla trix vi har. Fortsätt lyssna, och hör gärna av dig med dina tips och trix! Vi vill gärna lära oss ännu mer.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>