Kom igång med en ”Get Psyched Mix”

Vissa morgnar känns det som att inget hjälper. Det är grått ute och tunga steg bär mig genom duggregnet. Pendeln är sen och jag vet att jag behöver ta tag i tråkiga rutinärenden idag. Suck…

I dessa lägen är det bara en sak som gäller. På med hörlurarna och låt Barney Stinsons blandskiva, ”Get Psyched Mix”, plocka upp mig.

Det var i ett avsnitt av TV-serien How I Met Your Mother som Barney berättar om en blandskiva han satt ihop för årtusendets nyårsafton:

”Folk tror att en bra blandskiva måste ha toppar och dalar. Men folk har fel. Allt ska vara toppar! Förbered er på en musikalisk resa till det vita, varma centret av adrenalin!”

(Det låter bättre på engelska men ni förstår nog poängen.)

Jag har en egen ”Get Psyched Mix” som gör mirakel med mitt humör dessa dagar som börjar så tråkigt. Innan jag hinner fram till kontoret så är det en annan stuns i stegen och duggregnet besvärar mig inte längre. De tråkiga rutinsakerna som kommer prägla arbetsdagen är bara att göra så att det i morgon finns tid åt det roliga.

Låtlistan fungerar även utmärkt lite senare på eftermiddagen då koncentrationen kan dala något och det är svårt att fokusera. På med hörlurarna så blir det fart igen.

Det finns några olika versioner på Barneys ”Get Psyched Mix”, nedan ser ni den som presenterades i TV-serien.

 1. I Wanna Rock – Twisted Sister
 2. You Give Love a Bad Name – Bon Jovi
 3. Lick It Up – Kiss
 4. Paradise City – Guns N’ Roses
 5. Dancing with Myself – Billy Idol
 6. Rock You Like a Hurricane – The Scorpions
 7. Panama – Van Halen
 8. Talk Dirty to Me – Poison
 9. Thunderstruck – AC/DC
 10. Dr. Feelgood – Mötley Crüe
 11. Round and Round – Ratt
För att underlätta för er har vi lagt upp en kollaborativ lista på SpotifyPb:s Get Psyched Mix. Eftersom den är kollaborativ får ni gärna dela med er av era egna favoriter bland humörhöjande låtar.
Annons:

En tanke om “Kom igång med en ”Get Psyched Mix”

Kommentarsfunktionen är avstängd.