Trello inte längre bara webb- och mobilapp

Planeringsverktyget Trello finns nu även som program till Mac OS och (snart) Windows, och inte längre bara som web- och mobilapp. Datorversionen har lite ytterligare snabbkommandon utöver de som redan finns i webb-versionen, samt ger dig skrivbordsnotiser. Den sista funktionaliteten är dock jag som förespråkare av att minimera distraktioner och maximera möjligheten till fokus personligen lite tveksam till…

Du laddar hem Trellos olika versioner här.

Annons:

2 tankar om “Trello inte längre bara webb- och mobilapp

  1. Gustav Gnosspelius säger:

    För att snabbt mata in todos har jag sedan flera år använt IFTTT DO Note (Android). Då får jag en knapp på min hemskärm med endast en funktion: När jag trycker på den öppnas ett inmatningsfält och jag skriver det jag kommer ihåg. Därefter skickas det med epost till mitt att-göra system. Eftersom det går med epost fungerar det med så gott som alla system. Man slipper alla möjliga grejer utan kan snabbt skriva in sitt memo.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>