Om oss

Produktivitetsbloggen hjälper dig ta stegen mot en effektivare vardag.

Vi vill hjälpa dig göra vardagen enklare, roligare och effektivare, så att du kan lägga tid på det som faktiskt betyder något för dig.

Vi tipsar, guidar och inspirerar om allt som kan tänkas ha med personlig produktivitet och vardagseffektivitet att göra.

Tonläget är personligt. Vi tipsar som om vi skulle snacka med en kompis över en kaffe.

Produktivitetsbloggen är ödmjuk, vi vet inte bäst, men kan bjuda på en del godbitar. Vi är vanliga människor med vanliga jobb och vet hur svårt livspusslet är att lägga. Vi är obundna till verktyg, metoder och filosofier och testar därför gärna nya saker.

Förutom bloggen har vi tidigare gett ut en podcast. Dessutom erbjuder vi föreläsningar och coachning till företag, grupper och individer.

Vi tar gärna emot feedback för att ständigt kunna förbättra oss. Skicka dina synpunkter, åsikter och förslag till info@produktivitetsbloggen.se

11 tankar om “Om oss

 1. Vill bara på det här sättet tacka för en fantastiskt trevlig blogg och inte minst trevliga podd caster/avsnitt, lagom korta avsnitt, härligt torra humor!

 2. Hej,
  Har fått adressen till Produktivitetsbloggen av en f d ”kollega”, Johannes Krunegård som då jobbade som politiker i Nyköpings kommun och i dag finns hos Westander.
  Nu måste jag skriva till er för jag hittar ingen annan råd: Letar efter hur man går till väga för att skapa en trave (/bunt) i Evernote. Dvs dela en anteckningsbok i underavdelningar. Denna information finns ingenstans – vad jag har hittat i alla fall. Kan någon hos er hjälpa mig?
  Hälsningar,
  Palaemona Mörner
  Kommunikationschef i Nyköpings kommun

  • Daniel Bergman säger:

   Hej Palaemona,

   Dra en anteckningsbok ovanpå en annan så skapas en trave som du därefter kan byta namn på. Det går tyvärr bara att ha en nivå av travar; går alltså inte att lägga travar inuti andra travar.

 3. Hej
  Vill bara säga att er blogg är toppen!
  Jag skulle kunna kommentera det under massor av inlägg, men väljer att göra det här.
  Tusen tack för inspirerande, klokgörande läsning och smarta tips!

  • Johannes Krunegård säger:

   Hej Mia!

   Tack för din kommentar. Roligt att du uppskattar bloggen! Vi jobbar på för att fortsätta leverera inspirerande och smarta tips. :)

 4. Katrin Rosenblom säger:

  Hej
  Vilket bra jobb ni gör med er blogg! Uppskattar den enkla och lättlästa layouten, lagom långa inlägg, personligt skrivet, fantastiska tips med bra bredd, och alltid en trevlig ton. Fortsätt så!

  • Johannes Krunegård säger:

   Hej!
   Roligt att du gillar Produktivitetsbloggen! Vi ska fortsätta och dessutom försöka göra bloggen ännu bättre.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>