Den lilla saken i väskan som gör dig redo för allt

Det här är ett tips som jag fått från Kajsa, så hon borde egentligen skriva om det. Men det är så enkelt och MacGyver-coolt att jag bara måste dela med mig av tipset nu.

Ta en penna och vira några varv silvertejp runt den. I mitt exempel har jag förvisso använt mig av svart gaffa, det går lika bra. Eftersom tejpen kan lossas och fästas flera gånger kan du, när du behöver, rulla upp en bit av tejpen, riva av och sätta den på precis det där stället som behöver en tejpbit.

Det kan vara på glasögonen som gått sönder, batteriluckan som envisas med att ramla av, eller över käften på någon som inte har vett att hålla tyst.

Annons:

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>