Röstinspelning i Evernote

Jag använder mig av Evernote för att samla dokument, anteckningar och bilder jag vill spara till senare. En av funktionerna som tog mig längst tid att börja använda var röstinspelningen.

På min Android-telefon har jag Evernote-widgeten installerad och en av knapparna i den är en genväg för att direkt skapa ett röstmemo. Inspelningen startar direkt och när man är klar synkas allt upp i molnet. Perfekt för mitt i natten-idéer eller när man är mobil och inte vill anteckna med telefonens mesiga tangentbord.

Annons:

3 tankar om “Röstinspelning i Evernote

  1. En fråga: när jag lyssnar på en ljudinspelning jag gjort i evernote kan jag inte förflytta mig i dokumentet och ex.vis titta på tagna bilder samtidigt. Vad gör jag för fel?

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>