#048: Hur skaffar du nya vanor?

pbplay-vitbakgrundHur du skapar vanor eller blir av med ovanor pratar Andreas, Johannes och Michel om i veckans podcastavsnitt. Handlar det verkligen bara om viljestyrka eller finns det trick som kan hjälpa dig på vägen?

Saker vi pratar om:

 

Längd: 12:15

Lyssna här:

 

Ladda hem: 048 – Hur skaffar du nya vanor

Om du gillar vår podcast skulle vi bli jätteglada om du vill rösta på oss i Svenska Podradiopriset!

podcast-banner

Prenumerera på podcasten via följande RSS-flöde: https://www.produktivitetsbloggen.se/kategori/podcast/feed/, eller genom iTunes.

Signaturmelodin är Rythme Gitan av Latché Swing.
 
<< #047: Hur ser du till att roliga saker inte blir ett måste?#049: Hur gör du när det blir för mycket? >>
Annons:

En tanke om “#048: Hur skaffar du nya vanor?

  1. Jag använder mig av en teknik som jag lärde mig av Rob Norbeck. Och det är dela på hälften och sen hälften igen. Vill du springa 1 timme? Dela det 30 min och dela igen 15 minuter. Så när du börjar ska du springa 15 min. Det funkar på det mesta och har gjort att jag skaffat några nya vanor. Jag har som vana att skriva 15 min varje dag. Ibland blir det längre men jag känner inget misslyckande om jag bara orkar 15 min eftersom det var målet.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>