Appen Supportway visar vägen till kundtjänsten

Supportway listar kundtjänsterJag tänkte tipsa om en av mina appar som jag gillar. Den heter Supportway, en app som listar alla möjliga olika företags kundstjänst-information. Appen finns både till Android och till iOS.

Appen är ganska enkelt uppbyggd vilket gör det lätt att hitta rätt, och med en favorit-lista för just de företag du oftast kontaktar går det snabbt.

I appen finns i princip alla större och mindre konsumentföretag med telefonnummer, snabbknapp för att ringa upp, epostadress om det finns och dess öppettider. De företag som satsar något större på sin kundtjänst kan också vara noterade som ”Branchinnovatörer” i appen, dessa samlas i en egen flik där du förutom öppettider och kontaktuppgifter kan se genomsnittliga kötider för att själva bestämma när på dygnet det är lämpligast att ringa.

Förutom funktionen för favoriter så har den traditionella app-menyn som du drar fram från vänster, också en topplista per kategori där företagens kundtjänster är rangordnade efter betyg. Så förutom att snabbt nå en kundtjänst när du behöver hjälp, så kan du också betygsätta dina interaktioner med företag.

En smart, enkel och användbar app som du kanske inte använder varje dag men som är guldvärd när det väl behövs. Men gråt inga floder om du vill ha samma möjlighet men inte vill samla på dig fler appar, de har även en hemsida med en enkel sökruta där samma information går att hitta.

Kundtjänst-sidan Topplista och Favoriter

Annons:

2 tankar om “Appen Supportway visar vägen till kundtjänsten

  1. Erik Börjesson säger:

    Ja, vi får hoppas att den kommer tillbaka i bättre skepnad. Jag väljer ändå att ha kvar posten här på bloggen i hopp om att den antingen kommer tillbaka eller att någon annan plockar upp utvecklingen – tanken är ju hur grym som helst!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>