Hitta tejpkanten lätt

Genomskinlig tejp kan skapa massiv frustration om du inte hittar tejpkanten lätt. Att känna efter med nageln runt hela rullen kan vara ett sätt att försöka hitta början på tejpen, men ett ännu bättre sätt är att placera ett gem under tejpflärpen det sista du gör när du senast använde tejpen.

Gemet ger dig både en visuell indikator på var tejpen börjar och även ett bra grepp för att få loss den från rullen.

Annons:

3 tankar om “Hitta tejpkanten lätt

  1. Kajsa Björn säger:

    Bra tips. För om du tex som jag saknar långa naglar att söka med kan frustrationen öka med ofunnen ände. Om du saknar tillgängligt gem när det ska till att tejpas har jag ett ytterligare tips på samma tema som jag använder mig av. Jag viker tejpen nån centimeter in från änden, men jag viker inte in den så att änden blir obrukbar sen, utan dubblar den med fri ände så det ser ut typ som ett EKG (med en topp). Svårt att förklara, men apotekarna gör så med recepten också, då kanske du förstår vad jag menar.

      • Kajsa Björn säger:

        Ja, precis. Ett fartgupp.Så är det bara att räta ut och använda när tejpen ska fram nästa gång och ingenting har gått till spillo.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>