100 sidor om hur du vinner tid

100 sidor om hur du vinner tidJag som gillar att tidsoptimera mitt liv kunde inte låta bli att lägga vantarna på ett exemplar av boken med den attackerande titeln ”100 sidor om hur du vinner tid” av Stefan Ekberg.

Boken är skriven för en kontorsarbetare och innehåller avsnitt såsom ”Varför möten dödar både lust och tid och vad du kan göra åt det”, ”Konsten att sluta vara perfekt” och ”Hur du får andra att rappa på”. Boken ger väldigt konkreta tips som du kan börja använda omedelbart i din vardag. Förutom att hitta tidstjuvar och hantera telefonsamtal vägleder även boken i konsten att ha kul på jobbet och hantera gnällspikar. Författaren skriver själv i förordet att boken egentligen inte handlar om att vinna tid utan att må bättre, ha kul och nå mål snabbare vilket, enligt mig, hänger ihop.

Den innehåller en hel del självklarheter men eftersom varje sida är så fullspäckad med tips, tankar och idéer så vill jag påstå att det är omöjligt att läsa boken utan att att få med sig någonting nytt som kan användas i vardagen. För min egen del så trycker boken på några ömma nerver, punkter som jag redan vet att jag kan förbättra och denna litterära bitchslap ger mig energi att göra någonting åt saken nu direkt.

Boken är en bra sammanfattning kring hur vardagen kan effektiviseras men för den som redan aktivt arbetar med tidsoptimering så fungerar boken mer som pepping och energitillskott, vilket inte är fel alls. Energitillskott behövs varje dag.

Annons:

En tanke om “100 sidor om hur du vinner tid

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>