Klämman till allt

Jag har en ny favoritpryl som jag ständigt bär med mig. Nej, det är ingen ny smart telefon eller litet block. Det är en liten liten klämma. Granits lilla variant av stålklämma har fångat min uppmärksamhet.

Den är perfekt för att hålla ihop inköpslistan med rabattkupongerna, hålla ordning på hörlurstrasslet eller alla kvitton man förväntar sig ersättning för. Helt enkelt perfekt att ha i väskan eller jackfickan. En förpackning med de små godingarna kostar 25 spänn.

Annons:

3 tankar om “Klämman till allt

  1. Johannes Krunegård säger:

    Visitkortsställ, sedelklämma, pincett. Jag tror det finns oändliga användningsområden för den lilla klämman.

  2. Jag håller fast sladdar på skrivbordet med dem också. Klämman sitter runt bordsskivan, sladdarna går genom ögledelen.

  3. Jag använder den för att hålla plats på sladdar (ex hörlurar). Fungerar mycket bättre än sladdvindor och gummiband.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>