#143: Hur du kan bli pappersfri

Vad ska man egentligen göra med alla papper som flödar in i tillvaron?
Andreas, Daniel och Johannes utforskar den pappersfria tillvaron i veckans podcastavsnitt, och Andreas berättar om hur han blev av med sina pärmar.

Längd: 16:27

Lyssna här:

 

Ladda hem: Hur kan du bli pappersfri?

Prenumerera på podcasten via följande RSS-flöde: https://www.produktivitetsbloggen.se/kategori/podcast/feed/, alternativt genom iTunes, Podnow eller Acast.

Signaturmelodin är Rythme Gitan av Latché Swing.
<< #142: Måste du bli morgonmänniska för att bli produktiv?#144: De tre bästa och tråkigaste tipsen för ökad produktivitet >>
Annons:

4 tankar om “#143: Hur du kan bli pappersfri

 1. Bernt Månsson säger:

  Så otroligt kravlöst och lockande avsnitt ”Hur du kan bli pappersfri”

  Gillar tänket att man börjar dag 1 och blickar framåt. det känns så kravlöst.
  Först när man är bekväm med Evernote och fotograferingen så börjar med sina gamla pärmar eller högar.

  Jag har lyssnat på avsnittet tre gånger och det håller nog för några gånger till.

  • Johannes Krunegård säger:

   Roligt att du gillar avsnittet och att det håller för flera lyssningar! Lycka till med pappersfriheten!

 2. Tack för en bra podd. Jag har arbetat enligt GTD-metoden i snart ett år. Arbetssättet har räddat mig då jag arbetar i många olika projekt. Men, så fort jag har lite för många lösa trådar och lite för många saker på min att göra-lista i One Note tenderar jag att arbeta ofokuserat och går lätt in i ”åh jag har så mycket nu” och stressar upp mig trots att jag inte behöver. För jag har ändå koll på läget. Jag känner att jag har ett tillförlitligt system (OneNote och Outlook) men kanske inte till 100 procent eftersom jag faller tillbaka i stresskänslor. Det finns säkerligen mycket att utveckla och arbeta vidare med.

  Jag skulle därför gärna höra er prata om era svagheter i GTD, fallgropar, barnsjukdomar etc. i ett poddavsnitt.

  • Tack för frågan! Misslyckanden har vi gjort många av och vi borde definitivt kunna prata om detta. Jag lägger till det i vår lista över möjliga ämnen. Före sommaren kommer vi dock inte att ta upp det.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>