#071: Så hanterar du informationsstress

pbplay-2015Information är bra, men kan bli för mycket. I veckans podcastavsnitt pratar Daniel, Johannes, Kajsa och Andreas om problematiken som informationssamhället har gett oss.

Längd: 10:48

Mer läsning och länkning:

Lyssna här:

 

Ladda hem: 071 – Så hanterar du informationsstress

Prenumerera på podcasten via följande RSS-flöde: http://www.produktivitetsbloggen.se/kategori/podcast/feed/, eller genom iTunes.

Signaturmelodin är Rythme Gitan av Latché Swing.
<< #070: Så prioriterar du medvetet#072: Så får du en beslutsfri vardag >>
Annons:

2 tankar om “#071: Så hanterar du informationsstress

 1. Jag halkade in på er blogg för några veckor sedan. Sedan dess så har jag lyssnat på alla podcastavsnitt under mina jobbresor i bil. De tog slut för några dagar sedan så det var en efterlängtad fredag den här veckan.

  Jag tycker er pod är helt fantastiskt och ser fram emot att fortsätta följa er, både i poden och på bloggen.

  Har beställt och håller på att läsa David Allens bok. Har även börjat leta efter bra GTD verktyg. Jag har fastnat för Nirvana, men när man söker GTD verktyg så nämns sällan Nirvana. Är det gammalt och på väg out of fashion? Vilka är era hetaste tips på verktyg idag?

  • Daniel Bergman säger:

   Kul att höra att du gillar oss!

   Jag använder Nirvana, men den har inte sett några större uppdateringar den senaste tiden och känns tyvärr mer och mer som att utvecklarna övergett tjänsten. Den funkar dock fint fortfarande. Andra populära verktyg är Omnifocus, Remember the Milk, Toodledo, Todoist, Nozbe och Doit.im.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>