Tips: Seminarium online om digitala Kanban-tavlor

Produktivitetsbloggen har tidigare tipsat om intressanta seminarium som behandlar ämnen som angränsar till produktivitet. Några av er har kanske upptäckt att dessa seminarium snabbt blir fullbokade och risken är förstås att våra tips blir orsak till frustration snarare än inspiration. Därför kommer här ett seminarietips som alla får plats på.

Digitala Kanban-tavlor blir allt populärare. Hur kommer det sig?” är titeln på ett seminarium som hålls i samarbete med PMI Sweden (Project Management Institute) i november. Vi har till och med tipsat om just det här seminariet tidigare, då PMI anordnat frukostseminarium på temat. Men just på grund av dess popularitet och snabbt fullbokade platser anordnas nu seminariet online, så att alla som vill kan vara med. Allt du behöver är tillgång till internet. Anmäl dig på projectplace.se.

Seminariet handlar om hur man kan anpassa sig till den mängd av visuella verktyg som hela tiden poppar upp på marknaden, samt tips på hur du kan använda dig dessa för att bli effektivare. Föredragshållare är Mattias Hällström som grundade Projectplace.

  • Plats: Online, alla kan delta
  • Datum: 2013-11-26
  • Tid: 10:00-11:00
  • Kostnad: Gratis
Annons:

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>