Så hittar du snabbt den billigaste boken

Så hittar du snabbt den billigaste bokenDu har tidigare varit inne på Produktivitetsbloggen och läst ruskigt heta boktips om hur man gör avvikelser till framgång eller hur du får mentala superkrafter och adderat dem till din ”Att läsa”-lista i ditt tillförlitliga system. Nu är det dags att gå från tanke till handling och beställa böckerna – men vilken webshop är den billigaste? Produktivitetsbloggen tipsar.

Istället för att jämföra alla de kända bokaffärerna du känner till eller googla vilt på boktitlar och kanske förlora värdefull tid på vägen finns en snabb och enkel sida, asbilligt.se, som hjälper dig med besväret. Skriv bara i titel, ämne eller författare i sökfältet på första sidan så kommer det snabbt upp en rad alternativ. Den kanske inte alltid hittar rätt eller räknar in 100% av alla alternativ som finns, men jag har många gånger haft stor hjälp av sidan. Tidigare hette den billigast.se och omfattade enbart böcker, medan den nu verkar innefatta det mesta. Synd tycker jag, då själva bokfunktionen verkar blivit sämre och länkarna inte alltid fungerar.

Fördelar

  • Enkelt
  • Tidsbesparing (om du annars skulle ha surfat runt och letat)
  • Kostnadsbesparing (om du hittar ett lägre pris än ditt första val)

Nackdelar

  • Problem med länkar
  • Ostrukturerat med för många träffar som inte handlar om böcker

Som alternativ kan du också prova bokfynd.nu, vilken verkar ha liknande syfte. Jag har själv inte hunnit prova den ännu, men kommentera gärna i fältet nedan om du själv har någon erfarenhet av den.

Annons:

4 tankar om “Så hittar du snabbt den billigaste boken

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>