Sammanfattad kunskap på 8 sidor

Sammanfattad kunskap på 8 sidorLänge kan jag stå och dregla framför faktahyllorna hos bokhandlaren eller surfa runt på nätet suktandes efter intressanta titlar. Men var finns tiden och när ska jag prioritera att lära mig något nytt och spännande? Hur säker ska man vara på att boken är riktigt bra för att värdesätta att sätta sig ned med den? Tjänsten Kontentan kan vara ett värdefullt hjälpmedel.

Kontentan skannar marknaden efter de bästa fackböckerna inom företagsledning, organisationsutveckling, marknadsföring och personlig utveckling. Därefter sammanfattar de dem på åtta sidor.

Via Kontentan kan du alltså få en inblick i många intressanta böcker på kort tid, och endast fördjupa dig i de som verkligen fångar ditt intresse genom att köpa just dem. Man kan välja att läsa direkt på skärmen, ladda ner en pdf eller att lyssna via mp3 eller iTunes. Det finns en sökfunktion samt en topplista för att underlätta för användaren.

Så, om du inte fastnat för Johannes tips om att få boken läst, eller behöver ytterligare sätt att förfina kunskapsintaget – prova Kontentan. Priset kan dock beräknas som ganska saftigt* beroende på hur mycket och ofta du tänker nyttja tjänsten. Men vissa företag har detta som en förmån till sina anställda och kanske kan du övertala chefen om att din arbetsplats är näst på tur att erbjuda sina anställda just detta.

* fr 3495 kr för en årsprenumeration exkl moms

Annons:

2 tankar om “Sammanfattad kunskap på 8 sidor

    • Kajsa Björn säger:

      De sammanfattar i första hand bara ny affärslitteratur pga att de anser att de sammanfattat de bästa äldre sedan tidigare. Men har du förslag på någon bok tar de gärna emot idéer.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>