Rabatt på GTD-utbildning

Vi på Produktivitetsbloggen gillar GTD-metodiken. För många av oss är det den enda ”få saker gjort och kontroll över livet”-modellen som faktiskt långsiktigt fungerat. Vi gillar även att spara pengar och att dela med oss av saker och ting. Vad är skärningspunkten av allt det här? Jo, att vi vill erbjuda dig en schysst rabatt på en GTD-utbildning.

Konsultbolaget Centigo har i skrivande stund Sveriges enda certifierade GTD-utbildare. De kör öppna endagskurser i ”fundamentet” i GTD – alltså hela det grundläggande arbetsflödet för att få kontroll över vardagen. Kursen går över en heldag, centralt i Stockholm. Även om den primärt är riktad till dig som inte har så bra koll på GTD sedan innan innehåller den även godbitar för dig som redan i dagsläget använder dig av metodiken.

Till kurstillfällena den 16:e april och 8:e juni har vi fixat en rabatt åt dig på denna utbildning. Om du, när du anmäler dig till en av de kursdagarna på personligproduktivitet.se, anger koden PB-rabatt får du utbildningen 500 kr (ex moms, så egentligen 625 kr) billigare. Schysst va?

Prenumererar du på våra inlägg via e-post? Vi har ju lovat dig lite extra godis utöver bara våra inlägg och vad passar väl bättre än att leverera detta under påsken? Som prenumerant kommer du att få ett ännu lite lyxigare erbjudande än det ovanstående om någon dag. Det är alltså inte försent att börja prenumerera…

Annons:

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>