Prenumerera på nyhetsbrev till Evernote

Evernote-logotypHar du tröttnat på elektroniska nyhetsbrev som skymmer sikten i inkorgen? Vill du ha dem på ett och samma ställe som inte är just din e-posts inkorg? Det finns en smart lösning på problemet. 

Om du har ett Evernotekonto har du också en e-postadress som du kan skicka allt upptänkligt till med resultatet att det hamnar i en förvald anteckningsbok i Evernote. E-postadressen brukar se ut något i stil med jokru.8u123@m.evernote.com.

Den här funktionen kan du använda om du inte vill fylla din inkorg i e-posten med nyhetsbrev och prenumerationer. Istället för att ange din egen e-postadress när du anmäler dig till nyhetsbrev anger du din Evernoteadress. Och hokus pokus landar nyhetsbreven i Evernote i stället för din e-post.

För att det här ska funka bra behöver du goda rutiner för att processa en inkorg i Evernote. Gärna i samband med din veckogenomgång. Om du inte då och då tittar igenom nyhetsbreven och avgör om det finns aktivitet kopplad till den kommer listan av olästa nyhetsbrev växa och fylla din Evernotedatabas.

Hur hanterar du dina elektroniska nyhetsbrev? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!

Annons:

2 tankar om “Prenumerera på nyhetsbrev till Evernote

  1. Emelindus säger:

    Jag använder tjänsten Daily rollup. Då får jag alla mail jag vill samlade i ett endaste mail en gång per dag. Enkelt att bestämma vilka som ska hamna i rollupen och inte. Rekommenderas!

  2. Jimmy Mannung säger:

    Delar upp det i före och efter Google Inbox. Tidigare använde jag bland annat unroll.me och Sanebox för hantering av nyhetsbrev men nu löser Inbox det galant. Samlar alla nyhetsbrev och visar dem en gång per dag.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>