Kompakta kalendern 2017

KalenderÅret som gått är ju i många aspekter inte mycket att hänga i julgranen. Det är med andra ord hög tid att se fram emot 2107 och ta tag i planeringen av det i stället. Och vad kan passa bättre som hjälpmedel än den gamla klassikern Kompakta kalendern. Med den översiktliga layouten är den ett riktigt bra verktyg för projektplanering och sånt.

Originalet till kalendern är utvecklat av David Seah, som också har ett helt gäng andra mallar och blanketter som är värda att ta en titt på.

Vi har sedan några år tillbaka gjort en svensk variant av Kompakta kalendern. 2017 års upplaga finns att ladda ner som Excelfil här (observera att du måste använda Excel 2007 eller senare) och som pdf här.

Håll tillgodo!

Annons:

6 tankar om “Kompakta kalendern 2017

 1. Hej!
  Vill ni vara så vänlig att lägga upp 2018 redan nu?
  Vi är nog flera som planerar för det nya året.
  Tack

 2. Åh vad fantastiskt med en dynamisk kalender. Då behöver ni inte göra om den fler gånger. Snacka om Lean och produktivitetsmässig lösning -:-)

  • Johannes Krunegård säger:

   Eller hur! Eftersom det efterfrågades en version för 2017 gjorde vi oss besväret att ändra i en cell och lägga upp ett nästan likadant inlägg som förra året. :)

  • Johannes Krunegård säger:

   Tack!

   Vi påpekar då och då för David Seah att det vore lämpligt för honom att länka till taggen ”kompakta kalendern” hos oss så slipper han uppdatera varje år. Men nu har vi gett upp. :)

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>