Alltid nära till hands – våtservetten!

Som stockholmsbo en bit utanför stadskärnan så passerar jag dagligen busshållplatser, pendeltågperronger och tunnelbanestationer på väg till jobbet. Och det är jag inte ensam om, vi är väl några hundratusen som gör detsamma. När jag kommer ihåg det så rycker jag gärna med en gratistidning, Metro, på vägen. Tyvärr hatar jag trycksvärta, och där kommer bland annat mitt tips i dagens inlägg in i bilden – våtservetten! Det har hänt mer än en gång att jag har läst tidningen, kliat mig i pannan, läst vidare, kliat mig lite till, och så vidare, och kommit till jobbet med svarta ninja-streck i hela ansiktet.

Förutom trycksvärtan så kan du knäcka en våtservett när du tar dig ur lokaltrafiken av bara skälet att hålla dig lite fräschare och friskare. Ingen vill egentligen höra om alla blandade basilusker som finns på dörrar, handtag och rulltrappor. Så torka av händerna för att lite snabbt skaka bort fripassagerarna.

Några fler tips till vad som snabbt kan åtgärdas om du har våtservetten nära till hands:

 • Tandkrämsrester
 • Barndregel
 • Frukostrester

Har du några fler tips?

Annons:

2 tankar om “Alltid nära till hands – våtservetten!

 1. Erik Börjesson säger:

  Tack för tipset Daniel, jag har flera gånger suttit med kletiga fingrar efter en Statoil-kanelbulle i bilen och saknat en våtservett!

 2. Rekommenderar att ha våtservetter i bilen också.

  Jag tankar diesel och blir ofta kladdig av själva tank handtaget.
  Samt att när man är och far mycket, vilket resulterar i kanelbullar on the road, är dessa användbara.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>