Så blir det roligare att vika kläderna

KlädvikarenTycker du det är tråkigt att vika kläderna? Blir kläderna i högen olika stora varje gång? Emil har tipsat oss om en liten manick som gör det roligare att vika kläderna och som skapar perfekt formaterade högar. Varje gång.

Den som har sett The Big Bang Theory vet vad jag pratar om: klädvikaren. Det är en plastplatta som du kan placera ett klädesplagg på och med tre enkla rörelser har du skapat en perfekt vikning.

Jag har använt klädvikaren i ett par veckor nu och kan rekommendera den till alla som tycker att klädvikning är tråkigt. Det går inte så mycket fortare men vikningen blir i princip alltid perfekt och framförallt så är det kul att plocka fram den. Visst känner jag mig lite fånig också, men det är ju trots allt ingen som ser mig.

Du hittar klädvikaren hos bland annat Coolstuff. Har du använt den? Använd gärna kommentarsfältet nedan och berätta om dina erfarenheter.

Annons:

2 tankar om “Så blir det roligare att vika kläderna

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>