#064: Vad bör du ha i din arbetsväska när du är kontorsarbetare?

pbplay-2015Att få en varjedags-väska till att ha ett bra innehåll är en svår balansgång. För mycket saker i den och den blir stor och tung, för lite och den räddar dig inte i vardagslivets situationer. Daniel, Kajsa, Andreas och Johannes pratar i veckans podcastavsnitt om vad de som kontorsarbetare och pendlare vill ha och inte vill ha i sina arbetsväskor.

Längd: 10:11

Mer läsning och länkning:

Lyssna här:

 

Ladda hem: 064 – Vad bör du ha i din arbetsväska när du är kontorsarbetare

Prenumerera på podcasten via följande RSS-flöde: http://www.produktivitetsbloggen.se/kategori/podcast/feed/, eller genom iTunes.

Signaturmelodin är Rythme Gitan av Latché Swing.
 
<< #063: Hur hanterar du visitkort?#065: Hur håller du dig på banan? >>
Annons:

En tanke om “#064: Vad bör du ha i din arbetsväska när du är kontorsarbetare?

  1. Förr hade jag väldigt mycket med mig även om jag försökte minimera allt till: Laddare, minianteckningsblock, halstabletter/medicin, visitkort, usbminne, hörlurar, 5 fliksmapp (http://www.lexis.se/se/art/mappar-parmar-och-plastfickor/plastfickor-kontorsmappar/flikmappar/docusmart-5-fliksmapp-gul.php) och ofta personlig dator.

    Idag är jag nästan pappersfri och har dubblerade saker (laddare, mm) på kontor och bil. Så jag har ibland tablet under armen och penna sitter permanent i jacka. Så i praktiken har jag bara med mig: penna, passerkort, ibland tablet, Detta beror även på att jag inte pendlar lika långt. Har även haft tågpendlar-hatten förut men väldigt glad att inte behöva vara där längre ;)

    Nu säljer akademibokhandeln inte dessa längre men mitt råd är dessa som mobil-inkorg. Jag har flikarna: Inkorg, pågående, att läsa, arkivera, GTD (inplastade GTD dokument). Går att få tag på andra ställen men litet krångligt.

    Bra cast

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>