Nu öppnar Produktivitetsbloggen!

PBkuggarPå det världsomspännande internet finns väldigt mycket att läsa om personlig produktivitet, GTD och vardagseffektivitet. Bloggar som Lifehacker, 43 folders och Stepcase Lifehack matar oss dagligen med information och inspiration om man kan skapa sig en mer stressfri tillvaro.

En liten nackdel är att alla är på engelska. Länge har jag tyckt att det saknats en blogg om personlig produktivitet på svenska. Efter en middag och lång diskussion med min kompis Michel, som delar intresset för att få saker gjort bestämde vi oss för att göra slag i saken.

Så nu öppnar vi dörrarna till Produktivitetsbloggen!

Ambitionen är att några gånger i veckan dela med oss av tips, recensioner, krönikor och länktips om hur du kan slippa lite stress och få mer tid över till annat. Som att läsa den här bloggen till exempel.

Förmodligen kommer formen och strukturen på bloggen förändras vartefter vi utvecklar projektet. Har du några tankar, åsikter eller vill bidra med något är du välkommen att höra av dig till info@produktivitetsblogggen.se.

(Nu kan vän av ordning med all rätt anklaga mig för att göra dålig omvärldsbevakning. Med en enkel google-sökning hittar man en riktigt bra blogg på svenska om GTD och produktivitet, karatekoll. Tyvärr verkar det som att den bloggen somnat in efter några månaders aktivitet. Men vem vet, starten av produktivitetsbloggen kanske kan inspirera till återuppståndelse?)

Annons:

En tanke om “Nu öppnar Produktivitetsbloggen!

Kommentarsfunktionen är avstängd.