Lucidchart – nu till iPad

För ett tag sedan recenserade vi Lucidchart, ett online-baserat verktyg för att rita flödesscheman, mindmaps, eller annat dylikt. Du finner recensionen här.

En av nackdelarna som togs upp i recensionen var att Lucidchart krävde en nätuppkoppling. Just det, krävde… Nu har Lucidchart släppts till iPad och behöver inte längre någon nätuppkoppling, och jag har testat. 

Precis som på nätet så funkar Lucidchart till iPad bra. Många funktioner är så som i alla fall jag vill att de ska vara, stundvis bättre. Jag skulle kunna gå igenom de olika delarna i gränssnittet och vilka funktioner som gör Lucidchart till iPad bra men precis som webb-versionen så gör nog utvecklarna det själva bättre. Spana in följande sida om funktioner i Lucidchart till iPad eller ta genvägen nedan och se på en kort video istället.

Sammanfattning

Precis som Lucidchart.com är versionen till iPad ett väl fungerande, intuitivt verktyg för att skapa flödesscheman, diagram, organisationskartor eller annat. Appen är gratis. Det går att betala för att få tillgång till fler figurer och möjligheten till med komplexa ritningar men gratisversionen duger så här långt för mig.

Annons:

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>