GTD-Q: Ditt mobila verktyg för att kartlägga din GTD:ighet

David Allen Company, företaget som byggts upp kring GTD, har äntligen släppt en app för oss iPhone- och iPad-användare. Tyvärr, kanske, är det inte så spännande som det låter även om det är en smula intressant.

Appen heter GTD-Q och innehåller förutom en kort introduktion till GTD kanske främst ett GTD-test som återfinnes i ”Making It All Work”, uppföljaren till ”Få det gjort”. Genom att svara på 18 ganska enkla frågor får du en nulägesanalys av hur GTD:ig du är.

Testet ser ut enligt nedan och tar bara någon minut att fylla i.

GTD-Q,fragor

Resultatet presenteras sedan i ett rutnät som David Allen mer ingående går igenom i ”Making It All Work”. Vi har tidigare skrivit om testet här.

GTD-Q,resultat

Det extra värde som appen kan tillföra utöver det online-baserade testet är att du kan lägga in en påminnelse för att med regelbundna intervall göra testet. Din GTD:ighet förändras nämligen i förhållande till omvärlden och GTD-Q kan hjälpa dig att hitta vad det är som gör dig ur balans för tillfället.

Annons:

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>