Gridzzly: När du vill ha ditt papper på ditt sätt

Ibland vill jag ha linjerat papper, ibland rutigt. Det beror på vad jag ska ha pappret till. Jag ritar generellt som en kråka och ska jag dra långa raka linjer kan jag uppskata rutade papper. I övrigt föredrar linjerat eller blankt.

Gridzzly är ett fantastiskt, i sin enkelhet, vackert verktyg som tillåter dig att anpassa ett papper efter hur du vill ha det. Inget behöver installeras, bara följ adressen till webappen. Väl där behöver du göra tre enkla saker:

  1. Välj mönster (3 sorters punktmönster, linjerat, rutat eller hexagoner)
  2. Välj mönsteravstånd
  3. Skriv ut ditt papper på ditt sätt

”Less is more”, underbart enkelt och funktionellt anpassat. Till en liten grad kan jag sakna möjligheten att välja färg på mönster. Inte för att jag skulle välja chockrosa varje gång men en gråskala hade kanske varit användbar.

Annons:

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>