Daily bits ger dig kunskap i småbitar

LärandeVem gillar inte att lära sig nya saker och utvecklas som person? Ingen jag känner i alla fall. Men för att lära så länge du lever måste du hitta ett sätt att göra det på. Repetition är förvisso inlärningens moder men uppdelningen är förmodligen dess faster i alla fall. Att allt blir lättare när man delar upp det i småbitar har vi upprepat så många gånger att det är en vedertagen sanning.

Några som tagit fasta på nyttan med att dela upp kunskap i små bitar är gänget bakom ”Daily bits of”. Genom deras tjänst kan du få små bitar kunskap, rakt ner i din mailkorg, varje dag.

Daily bits of erbjuder kurser i allt från dejting till tacos. Bland de mest intressanta för oss som gillar produktivitet finns kurser som Ahead In The Cloud With Evernote, Mejletikett och Vanan att skapa vanor.

Kurserna är från cirka en vecka upp till 30 dagar.

Skulle det vara så att du själv sitter på en massa kunskap i ett ämne som du skulle kunna dela upp i småbitar och dela med dig av kan du göra en egen kurs på Daily bits of. Vill du göra flera kurser kostar det en slant. Men det kanske det kan vara värt.

Hur gör du för att lära dig nya saker? Dela gärna med dig i kommentarsfältet.

Annons:

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>