AllaKartor – hittar det du behöver, nära dig

Vare sig du är sugen på att åka och bada, hitta en restaurang eller ett café, eller snabbt behöver få tag på ett boende som ligger så nära som möjligt från den plats du befinner dig på just nu så kan AllaKartor vara till hjälp.

Hur många gånger har du inte stått där i en ny eller halvt okänd stad, känt dig hungrig, trött eller surfsugen och inte vetat var du ska ta vägen? AllaKartor är ett samlingsnamn för en rad olika kartor/guider, känner av var du är och kan visa dig till närmaste vad-du-nu-är-i-behov-av samt ge betyg på det.

Du väljer en kategori, tex sushikartan.se, zoomar in på det område du vill söka på (använder du telefonen känner den som sagt av var du är och börjar sin inzoomning där, men du kan även flytta runt) och listar sedan en rad platser. Därefter kan du klicka på de olika plupparna och få reda på mer information som namn, avstånd dit, information om platsen samt betyg och kommentarer från besökare.

sushikartan

Appen ger alltså information om caféer, sushirestauranger, hotell, vandrarhem, secondhandbutiker och loppisar, wifi-hotspots, badstränder och mycket mer. AllaKartor finns i App Store för både iPhone och Android samt på nätet under allakartor.se. Dessutom är den gratis.

Annons:

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>