5 boktips för hängmattan

Att bara slå dank hela sommaren kan ju vara lockande men när man har så mycket hängmattetid till förfogande kan det ju vara en bra idé att passa på att försöka lära sig något och fukta hjärnan lite. Så här kommer fem tips på böcker som får dig att komma tillbaka till jobbet i höst som en lean, mean produktivitetsmaskin, typ.

Konsten att få mentala superkrafter

Konsten-att-få-mentala
Henrik Fexeus går i sin tjockaste självhjälpsbok igenom hur du blir mer kreativ, lyckligare, får bättre minne, läser snabbare och ser igenom bluffar. Det är både tankeväckande och tjock nog att räcka ända in i augusti. Läs vår recension här och köp den här.

4 timmars arbetsvecka

4-timmers arbetsvecka
Tänk om du kom tillbaka till jobbet efter semestern och du bara behövde jobba en tiondel av det du gör i dag? Det är möjligt, eller Timothy Feriss tror i alla fall det. Läs boken och gör ett försök, vettja! Här är vår recension och här kan du köpa boken

Målet

goldratt-eliyahu-m-malet-en-process-av-standig-forbattring-en-roman
Om din omgivning börjar tycka att du är en kuf som bara läser facklitteratur och självhjälpsböcker på semestern kan du försvara dig med Målet, som faktiskt är en roman. Om produktivitet i tillverkningsindustri. Ännu har vi inte recenserat den men den rekommenderas. Här kan du skaffa dig ett eget exemplar.

Få det gjort!

Få det gjort
David Allen har skrivit bibeln, eller kanske till och med stentavlorna om GTD. Har du inte läst den är det dags att göra det nu. Tycker du den verkar jobbig kan du läsa nästa bok på listan, eller skumma vår GTD-skola. Men då kommer du inte få samma behållning som om du läser ursprungstexten. Boken köper du här.

Klart! – bli superstrukturerad på 31 dagar

Klart
Vilken månad är bättre att starta en ny vana än juli? Vilken annan månad som helst skulle vissa säga men nu är det ju snart juli. Då kan det vara en god idé att ta till sig alla goda tips och trick som David Stiernholm bjuder på i boken Klart! – bli superstrukutrerad på 30 dagar. Vår recension finns här och boken kan du köpa här.

Vad står på din läs-lista i sommar? Dela gärna med dig i kommentarsfältet.

Annons:

En tanke om “5 boktips för hängmattan

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>