3 iOS-appar för bakgrundsljud

noun_196066Detta är ett gästinlägg skrivet av Johan Gustaphzon. Johan är en applenörd med stort intresse för produktivitet. Johan är grundare av appleyra.se där han skriver om Apple och framförallt iOS och appar. Du kan även kontakta honom på Twitter.

Jag har otroligt svårt att jobba när det är helt tyst eller störande ljud. Därför använder jag ofta musik för att komma i stämning. Men det finns tillfällen när musik inte passar (jag har till exempel väldigt svårt att läsa till musik), då använder jag mig av appar för att skapa min egen bakgrund. Här är några av mina favoritappar för detta ändamål på iOS.  

Sunny ~ Calm wave & ocean sounds to Sleep Relax Meditate on the beach with rain and sea birds är för dig som gillar vågor och stränder. Du kan följa Sunny på sin resa efter gömda stränder. Appen innehåller 6 olika stränder med olika karaktär på vågorna, genom att knacka på fjädern kan du läsa om äventyret. På samtliga kan du även lägga till bakgrundsmusik, fågelkvitter och regndroppar. Dessutom är stränderna illustrerade i otroligt vackra och rörliga 3D-teckningar. Jag kollar inte längre på bilderna och har inte läst hela berättelsen. För mig räcker det att blunda och lyssna på vågorna i 5 min för att hitta ro och fokus igen. Kolla in hemsidan för att provlyssna.

Windy ~ Sleep Relax Meditate with natural white noise sounds to calm your mind and focus är för dig som gillar vind och landskap. Windy är föregångaren till Sunny och har även den en berättelse med 3D-bilder som utspelar sig i olika miljöer. Här följer du istället Windy och lyssnar på olika vindar. Kolla in hemsidan för att provlyssna.

Thunderspace 4k ~ Focus, Sleep, Relax, Meditate in a Thunderstorm with Calm Rain and Nature Sounds är för dig som gillar åska och regn. Även Thunderspace är skapad av samma utvecklare som Windy och Sunny. Här har du inte så mycket möjlighet att påverka utan väljer mellan olika förinspelade åskstormar. Gemensamt för alla apparna är att de är inspelade med 3D-ljud och ger en otroligt verklig känsla. Kolla in hemsidan för att provlyssna.

Annons:

En tanke om “3 iOS-appar för bakgrundsljud

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>