Hitta rätt metod med 12manage

PortföljFör ett tag sedan tipsade Kajsa om Kontentan, en sida som sammanfattar facklitteratur inom organisation, företagsutveckling med mera. Smart idé, men något dyr om du bara vill få en hum om ett ämne eller fräscha upp minnet om exempelvis BCG-matrisen, EBITDA eller PEST-analys. Som tur är finns det alternativ som är så mycket billigare det bara går att bli: gratis.

12manage.com har samlat sammanfattningar av massor av modeller och metodiker inom så vitt skilda områden som ledarskap, varuförsörjning/logistik, HR, marknadsföring, finans och allt däremellan.

Sidan är ful som stryk och tvingar dig att skapa en användare för att kunna läsa artiklarna utan störande ovanpåliggande rutor om just användarskapande. Som tur är kostar det ingenting annat än din e-postadress.

Du får förmodligen inte ut lika mycket som att läsa en hel bok om ämnena i fråga, men sidan kan i kombination med den alltid närvarande Wikipedia vara en bra startpunkt för att utforska nya ämnen eller återbesöka gamla klassiker.

Annons:

En tanke om “Hitta rätt metod med 12manage

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>