E-posten rakt ner i Omnifocus

OmniFocus-Mac-IconEn funktion som jag länge saknat i Omnifocus verkar nu vara på ingång. Det är möjligheten att e-posta uppgifter direkt in i Omnifocus synkserver. Tidigare har lösningen för att snabbt få in e-post i Omnifocus varit att ha en regel i sitt mailprogram. Detta förutsätter att du har en maskin som kör både mail och Omnifocus ständigt påslagen någonstans. Bängligt om du frågar mig.

Man nu verkar en lösning där man kan e-postledes skicka sina uppgifter rakt in i synkservern vara på gång. Omnifocus nämligen startat betatestning av något de kallar Omnifocus Mail Drop. För dig som använder Omnifocus och synkar via deras server och är sugen att testa är det bara att navigera in på Omni sync server-sidan, logga in och klicka i att du är sugen på att testa mail drop betan.

Jag har börjat testa och än så länge funkar det klockrent. Och utvecklingsmöjligheterna är oändliga. Tänk bara att med hjälp av ifttt automatiskt få in ”Skotta garageuppfarten” i Omnifocus när det snöat.

Annons:

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>