Trackthisforme håller koll på utvecklingen

Har du ett behov av att spåra förändring av något över tid? Antalet kilometer du sprungit per vecka, koppar kaffe per dag, kroppsvikt eller dylikt?

I så fall kan Trackthisforme vara något för dig. Det hör till kategorin program som gör bara en sak men gör det bra: den samlar datapunkter över tid åt dig och presenterar dem. Inte mer, inte mindre.

Förutom webtjänsten som du hittar på trackthisfor.me finns det även en app till Android. I Android finns dessutom en inbyggd widget som enkelt låter dig lägga till nya datapunkter till en förvald kategori, i stället för att gå omvägen via själva appen. Funktionalitet finns i Android-appen för att automatiskt spara ned hur många SMS du skickat/tagit emot och hur länge du pratat i telefon per dag.

Varför ska du då använda Trackthisforme i stället för att ha ett kalkylark i Google Drive och lägga in data där? Drive är helt klart mer flexibelt, men Trackthisforme är enklare. Att lägga till data kräver få steg och applikationen fungerar även om du skulle råka vara offline.

Skulle du vilja använda Drive, Excel eller annat för att analysera dina datapunkter finns möjligheten att ladda ned din data i en kommaseparerad fil.

Trackthisforme är för närvarande gratis, även om du kan köpa en Pro-licens till Android-appen (pris för närvarande valfritt) för att få något mer funktionalitet och kunna logga mer än fem saker samtidigt.
Annons:

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>