SKIPPa korten

SKIPPa korten

De flesta affärer, såväl i dagligvaruhandeln som butiker, har medlemskort av olika slag. För den som skulle vilja utnyttja alla möjliga tillgängliga erbjudanden och således är ägare av oräkneligt antal plastkort blir plånbokens kortfack snabbt väldigt ansträngt. Appen skipp kan underlätta detta.

Många butiker har börjat med kortlösa system baserade på personnummer eller liknande, men det återstår fortfarande åtskilliga. Den här appen Skipp ersätter plastkorten i börsen och samlar medlemskorten i mobilen istället. Du kan dessutom se bonuspoäng, saldo och aktuella erbjudanden.

Nackdelen är att det inte är så många medlemskort anslutna (ännu?), inte av dem jag använder i alla fall. Jag har dock använt IKEA Family för rabatter i såväl deras restaurang som på deras produkter och det har fungerat bra. I synnerhet som jag inte är på IKEA särskilt ofta och därför inte vill gå runt med det medlemskortet i fickan. Så när jag väl behöver det är det lätt att glömma.

Känner du till någon liknande tjänst eller har du ett suveränt system för plastkort som du bara måste dela med dig av? Svara i kommentarsfältet.

Annons:

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>