Handbok i personlig konferens

noun_578479Alla företag med självaktning har konferenser och kick-offer för att staka ut riktningen och sätta mål. Men varför har inte du det, med dig själv? Du är ju trots allt den viktigaste personen i ditt liv.

Vi har skrivit Handbok i personlig konferens för att inspirera dig att ta dig själv på lika stort allvar som en vd tar sitt företag.

Förutom att beskriva varför du bör genomföra en personlig konferens beskriver vi i boken, steg för steg, hur du går till väga. Vi går igenom vilka förberedelser du behöver göra, vad du behöver tänka på under konferensen och hur du kan använda det du kommit fram till. Dessutom delar vi med oss av våra erfarenheter från de närmare 20 konferenser vi själva genomfört.

Hur handlar jag?

Du kan köpa boken som pdf, epub och mobi via tjänsten leanpub.com. Alla tre formaten ingår i köpet. Fram till julafton följa den här länken för att få boken 15 % billigare.

Annons:

5 tankar om “Handbok i personlig konferens

    • Jag har svarat på det mejl du skickade oss om detta.

      Om någon annan har detta problem med just ePub-versionen; meddela oss gärna vilken enhet du läser på, vilken app och vilka bilder som är problematiska.

  1. Laddade ner boken igår och har bara hunnit skumma igenom – ser riktigt bra ut! Tack för att ni delar med er av era tips och erfarenheter!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>