#168: Fem tips för att undvika stress

Vårens podcastserie inleder vi med stress. Andreas gick in i väggen för snart två år sedan och föreläser nu om att förebygga stress och utbrändhet. I veckans podcastavsnitt, som för ovanlighetens skull är över 20 minuter, ger han och Daniel fem tips kring att undvika stress. 

Längd: 21:43

Info och mer läsning:

Lyssna här:

Ladda hem: 5 tips för att undvika stress

Prenumerera på podcasten via följande RSS-flöde: https://www.produktivitetsbloggen.se/kategori/podcast/feed/, alternativt genom iTunes eller Acast.

Signaturmelodin är Rythme Gitan av Latché Swing.
<< #167: Konsten att växla tempo#169: Två frågor som du ska ställa dig innan du skriver ett mejl >>
Annons:

4 tankar om “#168: Fem tips för att undvika stress

  1. Tack för ett bra avsnitt, det här var det mest givande jag stött på om stress på länge! Jag skulle gärna höra en serie med ett avsnitt per punkt av de fem ni gick igenom.

    En annan sak jag gärna skulle höra/läsa om är hur man lägger upp regelbunda möten så personalen verkligen upplever att de får den info de behöver istället för att deras arbetstid går till att sitta med på vecko- och månadspalavrar som inte riktigt berör dem…

  2. @ antal personer: spelar ju inte så stor roll om ni är 2 eller 8 så länge innehållet är intressant. Har dock märkt att när både kvinnor och män deltar blir det mer berikande. ??
    skiöönad

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>