#142: Måste du bli morgonmänniska för att bli produktiv?

Morgonstund har guld i mund och framgångsrika människor kliver upp tidigt på morgonen. Eller? Innebär att du tar dig tidigt ur sängen att du kan vara mer produktiv, och är det helt kört om du råkar vara kvällsmänniska? Daniel, Johannes och Kajsa diskuterar ämnet i veckans podcastavsnitt.

Längd: 12:40

Lyssna här:

 

Ladda hem: Måste man bli morgonmänniska för att bli produktiv?

Prenumerera på podcasten via följande RSS-flöde: https://www.produktivitetsbloggen.se/kategori/podcast/feed/, alternativt genom iTunes, Podnow eller Acast.

Signaturmelodin är Rythme Gitan av Latché Swing.
<< #141: Är det okej att inte vara stressad?#143: Hur du kan bli pappersfri >>
Annons:

4 tankar om “#142: Måste du bli morgonmänniska för att bli produktiv?

  1. Intressant avsnitt. Trodde jag lyssnat igenom allt redan men den här diskussionen kommer jag inte ihåg att jag hört. I ett avsnitt av Endurance Planet podcast så pratade de om en doktor Michael Breus som menar att våra interna klockor avgör när på dygnet det är lämpligt att utföra vissa saker. Han skrev en bok om det som heter The Power of When. Har läst halva eller i vart fall det som berör min chronotype (björn). Det kanske är helt fel tid på dygnet att träna på morgonen. Det har med hormoner och annat att göra vill jag minnas.

    Najs podcast btw

    Q. Varför är den här kommentaren fler än fem meningar?
    A. För att ämnet är intressant ;-)

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>