#121: Den naturliga planeringsmodellen

Ibland är det svårt att bena ut vad man egentligen borde göra. Hjärnan vill liksom tänka på allt på en gång. Då är det tur att den naturliga planeringsmodellen finns. I veckans avsnitt pratar Johannes och Daniel med gästerna Kristofer och Stefan om hur man går från tanke till handling.

Längd: 14:15

Läs mer:

Lyssna här:

 

Ladda hem: Den naturliga planeringsmodellen

Prenumerera på podcasten via följande RSS-flöde: https://www.produktivitetsbloggen.se/kategori/podcast/feed/, alternativt genom iTunes, Podnow eller Acast.

Signaturmelodin är Rythme Gitan av Latché Swing.
<< #120: Därför ska du skriva dagbok#122: Tillfällen då multitasking faktiskt är bra >>
Annons:

3 tankar om “#121: Den naturliga planeringsmodellen

  1. Det är inte min mening att vara negativ (utan bara ge er återkoppling) men just nu kan jag 1) Läsa DA’s NPM kapitel snabbare 2) Förstå innehållet ungefär lika bra som att lyssna här 3) Men med ett större innehåll från boken.

    Vad hade ni för önskat resultat av detta klippet?

    Podden är ett trevligt forum men det är ganska ofta jag får känslan av att output < input. Och det är det som är så konstigt, jag tycker ju ni är hur grymma som helst och det här är en kanonblogg, det som matas in hos er borde ha all möjlighet att vara minst dubbelt så bra när det kommer ut på andra sidan bloggen (eller i podden) :) Men det kanske bara handlar om vad ert syfte är :)

    • Återkoppling gillar vi, tack för det. Absolut kan du läsa boken och på kortare tid ta till dig informationen. Många vet dock inte ens om att modellen över huvud taget existerar, så tanken med avsnittet var att introducera den till lyssnare som kanske inte jobbat med GTD tidigare eller glömt bort att modellen finns.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>