#101: Finns prioriteringar?

I veckans podcastavsnitt blir vi existentiella. Inte kring oss själva, men angående prioriteringar. Daniel, Johannes och Kristofer diskuterar om prioriteringar finns och vad de egentligen innebär.

Längd: 9:31

Mer info och länkar:

Lyssna här:

 

Ladda hem: Finns prioriteringar

Prenumerera på podcasten via följande RSS-flöde: http://www.produktivitetsbloggen.se/kategori/podcast/feed/, eller genom iTunes.

Signaturmelodin är Rythme Gitan av Latché Swing.
<< #100: Podcastavsnitt nummer 100!#102: Så höjer du din förmåga till fokus >>
Annons:

En tanke om “#101: Finns prioriteringar?

  1. Tänkte på det ni sa om att lägga det på en ”om tid”-lista. Vi diskuterade detta lite när vi förra året testade att fokusera på ett rum i hemmet per månad. Vi började med att skapa en lista över saker vi ville göra och prioriterade den. Sen hann vi inte alltid klart så i slutet av månaden uppstod frågan, vad gör vi med det som står kvar på listan?
    Vi kom fram till att slänga listan. När vi om x antal månader skulle komma tillbaka till rummet så var det bättre att börja om och se vad som är prio då, inte luras in i gamla prioriteringar.
    Det var rätt nyttigt faktiskt.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>