#065: Hur håller du dig på banan?

pbplay-2015Vad gör du när allt går åt skogen? När den verktygslåda du har för att hålla dig produktiv och i fas med verkligheten inte räcker till eller helt slutar att fungera? Kajsa, Daniel, Andreas och Johannes pratar i veckans podcastavsnitt om kontroll, trygghet och hur det är att inte ha något av dem.

Längd: 09:55

Mer läsning och länkning:

Lyssna här:

 

Ladda hem: 065 – Hur håller du dig på banan

Prenumerera på podcasten via följande RSS-flöde: https://www.produktivitetsbloggen.se/kategori/podcast/feed/, eller genom iTunes.

Signaturmelodin är Rythme Gitan av Latché Swing.
 
<< #064: Vad bör du ha i din arbetsväska när du är kontorsarbetare?#066: Hur hittar du tillbaka till intressanta webplatser? >>
Annons:

En tanke om “#065: Hur håller du dig på banan?

  1. ”Anden är villig men kroppen är svag”.

    Jag faller oftast av banan när det går bra, dumt nog. Alltså, har jag för lite att göra, eller mycket att göra men har flow, ”glömmer” jag bort vikten av mitt tillförlitliga GTD-system, slutar lägga in saker, slutar bocka av saker och missar veckogenomgångar. Sen efter en vecka eller så är det kaos; Mailboxen är full med en lista som agerar to do-list (extremt ineffektivt), saker som redan är gjorda ligger kvar i GTD-systemet och massor med saker snurrar i huvudet och stör arbetet.

    Hur jag egentligen kommer tillbaka på banan vet jag inte. Till slut brukar jag helt enkelt lyckas tvinga mig själv att köra en ”reboot”. Processa alla inkorgar, GTD-systemet och huvudet på nytt. Befriande känsla när det väl är gjort.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>